STARTSIDA

CHRISTEL CIRCLE OF LIFE

TJÄNSTER

KONTAKT

KARTA

Christel Circle of Life

Välkommen till min sida - jag hoppas att du finner en del intressant läsning i den.

Jag har valt att ha med namnet Circle of Life av lite olika anledningar:

* Tror starkt på reinkarnation

* Vår lärdom här på jorden tar mer än en livstid.

* Att händelser har ett syfte vi kanske inte alltid kan förstå här och nu men vi finner svaret inom oss genom tidigare erfarenheter.

* Vi får hjälp och stöd via andliga budskap

-  Genom våra guider, änglar, vägledare
-  Genom våra nära och kära som gått över till den andra sidan.

* Saker och händelser upprepas ofta på olika sätt tills vi lärt oss hur vi ska hantera det, så att vi kan växa och bli fria.

Det finns givetvis många olika aspekter på detta och dessa jag nämnt var bara en del av mina.

Lite om mig själv

Mitt namn är Christel Dahlin, jag är född i oktober 1962. Uppvuxen i ett litet samhälle med mamma, pappa och storasyster i ett tryggt och stabilt hem.

Redan när jag var liten, runt 6-7 år, började jag förstå att det fanns andra runt omkring oss som inte alla kunde se, höra eller känna av. Jag störde mina föräldrar nästan varje natt eftersom jag då fick ”besök” av andevärlden. Jag bad mina föräldrar om hjälp och förstod inte att de inte såg, hörde eller kände något av det jag upplevde. Andarna visade sig så tydligt, för det var inte bara en eller två utan flera stycken som pratade, dansade, åt, drack, var fint klädda och de sände ut så mycket kärlek och värme. Detta gjorde mig förvirrad, rädd, orolig samt fundersam på om jag var normal, klok eller bara hade för livlig fantasi.

Christel:s The Circle of Life, Björkgatan 6, 267 75 Ekeby, Postadress: Björkgatan 6, 267 75 Ekeby

Efter något år så hade jag förståndet till att be andarna vänta lite med mig då jag inte visste vad som pågick och att jag inte var mogen för detta ännu. Andevärlden är fantastisk, självklart respekterade de min önskan och lät mig få flera år på att hinna ikapp och själv skulle be dem komma.

När jag kom upp i 18-års ålder hade jag fått ett stort inre lugn, inre trygghet och tillit till mig själv samt en insikt i att allt har en mening och en andlig insikt i livet efter vår jordliga bortgång. Samtal med andra personer som upplevt liknande händelser som jag själv kom i min väg och gav mig mycket självinsikt.

Ha tillit till att andevärlden vill oss väl och finns där för att stötta, hjälpa, trösta, knuffa oss framåt osv. till större förståelse i livets händelser, insikt i livets skeende, tilliten till att andevärlden finns där när vi behöver den. Andevärlden kan inte utföra våra livsval åt oss, jordelivet är vår egen livsläxa där vi hela tiden lär oss nya saker och nya sätt att hantera händelser. Andevärlden finns runt oss och håller tummarna för att vi skall välja rätt. Vi gör det kanske inte första, andra eller tredje gången, det spelar ingen roll. Vi lär oss ändå något nytt varje gång och till slut har vi den insikten/förståelsen att vi byter vägval.

Jag började öppna dörren till andevärlden igen, började med olika medel och metoder för att få en djupare inblick i den andra världen runt oss.  Vid 30-årsåldern gick jag en utvecklingskurs i tarotkort och startade 1999 upp mitt företag Christel´s Tarot och Rådgivning. Några år senare anmälde jag mitt intresse till en utvecklingskurs i att bli medium. I maj 2005 fick jag mitt mediumcertifikat efter en utbildning på 3½ år. Nu börjar ett intensivt arbete och jag vill lära mig mycket!

Detta var lite om mig själv och mina tankar. Hoppas att du fann lite av intresse i det som jag kan hjälpa dig med.

Min kundkrets består av privatpersoner, föreningar, centra samt hälsomässor i Sverige, Norge och Danmark.

Hör gärna av dig till mig!